Vi vandrer en tur på Helgenæs – Djurslands sydligste spids. Her finder vi de fredede overdrev, imponerende kystskrænter og udsigt over Helgenæs, de omkringliggende øer og havet.

Vi starter ved Sletterhage Fyr og vandrer 7-8 km. Vi vil gå langs kysten på den første del af ruten inden vi begiver os op ovenfor kystskrænterne og kommer ud til Lushage og Klægbjerg. Især i sommerhalvåret finder vi her de blomstrende overdrev med summende insekter og nogle af de mest betagende udsigter. På turen vil vi også opleve nogle af de tydelige spor fra 2. verdenskrig som Tyskertårnet. Vi slutter ved Sletterhage Fyr igen.

Turen er ret kuperet og ved stranden er stien ujævn, men vi går i et roligt og hyggeligt tempo med flere stop/pauser undervejs for at nyde udsigten, naturen og selskabet.

Mødested: Sletterhage Fyr, Sletterhagevej 58, 8420 Knebel
Mødetid: kl.10.00
Varighed: 3-4 timer

Frokost: 
Efter turen er der mulighed for at nyde sin frokost ved Sletterhage Fyr. Medbring din egen frokost eller tilkøb frokost ved bestillingen. Pris kr. 60,- Frokost består af sandwich (kylling og bacon), juice og frugt, som udleveres ved turstart.

Husk:
Godt fodtøj (fx vandrestøvler/vandresko), fornuftig beklædning (flere lag som kan tages af og på, inkl. en varm trøje og regntøj). Det kan blæse meget ved kysten.
Medbring vand, snacks, kaffe/the.

Det er ikke muligt at have hund med.

Deltagerantal op til 16 personer.

Vandreturen kan bookes her eller på mail info@naturmols.dk.
Vil du på vandreferie læs mere her.

Har du brug for flere oplysninger kan du ringe på tlf. 40 97 15 71 eller skriv til info@naturmols.dk.