Turen kan arrangeres hvor som helst i Nationalpark Mols Bjerge. Her nedenfor er beskrevet et forslag til en kortere tur i Mols Bjerge ved Trehøje.

Få vidunderlige naturoplevelser på denne natur- og vandretur med Natur Mols i Mols Bjerge. Her finder vi nogle helt unikke landskaber og fantastiske naturområder.

Vi vandrer en kortere tur og får nogle betagende udsigter fra nogle af de mange toppe i det bakkede landskab med bl.a. Trehøje (127 m). Og intet er mere hyggeligt end at varme sig med en kop varm kakao (eller kaffe/the) og kage ude på ruten.

På turen fortælles om den enestående natur som er karakteristisk for området med de åbne naturområder som overdrev og hede, om områdets biodiversitet, istidslandskabets udformning og om de mange tydelige kulturhistoriske spor i landskabet som gravhøje og agerbrug.

Vi starter ved Trehøje P-plads og vandrer ca. 4 km. Vi vil gå på dele af Bjergetapen på Mols Bjerge Stien i Nationalpark Mols Bjerge og på andre stier omkring Trehøje.

Turen er ret kuperet, men vi går i et roligt og hyggeligt tempo med flere stop/pauser undervejs for at nyde udsigten, naturen og selskabet.

Mødested: P-plads ved Trehøje i Mols Bjerge
Varighed: 2-2½ timer

Husk:
Godt fodtøj (fx vandrestøvler), fornuftig beklædning (flere lag som kan tages af og på, inkl. en varm trøje og regntøj).
Medbring vand, snacks, kaffe/the, siddeunderlag.

Turen er ikke egnet for gangbesværede eller klapvogne.
Det er ikke muligt at have hund med.

Turen kan bookes på mail info@naturmols.dk. Kontakt os for pris og flere oplysninger. Turens længde kan tilpasses jeres ønsker.