Tag på vandreferie i naturskønne Mols Bjerge og Helgenæs og få store naturoplevelser med hjem. Det kan være en stor mundfuld at starte vandring i Mols Bjerge på egen hånd: Hvor skal jeg starte? Hvilke områder er mest interessante? Hvad gør området til en nationalpark? Hvilke planter og dyr ser jeg?

Her har du muligheden for at starte vandreferien med en eller flere guidede ture for at få et indblik i Mols Bjerges særlige natur og få gode råd og fif til mange af de andre vandrestier, du kan supplere vandreferien med. Vi hjælper også med overnatningsmuligheder og restaurantbesøg og hvad der ellers er at opleve i den 180 km2 store Nationalpark Mols Bjerge og omegn og ikke mindst i den mere end 700 år gamle købstad Ebeltoft.

Nedenfor finder du nogle forslag til at følge med på guidede vandreture 2-3 dage. Men du kan også selv sammensætte fra vores program for en-dags-ture. Booker du flere en-dags-ture opnås en rabat. Send en mail til info@naturmols.dk for at høre nærmere.

Overnatning booker du selv og nederst på siden finder du nogle gode muligheder til fornuftige priser. Og vi hjælper gerne. Overvej at booke et par dage ekstra til vandreture på egen hånd og til at se nærmere på Ebeltoft.

Book vandreferien her

Send en mail for at tilmelde dig til en vandreferie til info@naturmols.dk. Husk at oplyse hvilken tur du er interesseret i, dato og antal personer.


19.-20. oktober 2021 Mols Bjerge og Helgenæs – 2 dage. Pris kr. 360,-

19/10: Mols Bjerge 12 km
Vi vandrer en tur i Mols Bjerges enestående naturområde. Her finder vi de fredede lysåbne naturtyper som blomstrende overdrev og hede med de karakteristiske enebær og lyng, ligesom vi også kommer igennem løv- og nåleskove. Vi får nogle betagende udsigter fra de mange toppe i Mols Bjerges bakkede landskab med Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m) som de højeste. Læs mere.

20/10: Helgenæs 7 km
Vi vandrer en tur på Helgenæs – Djurslands sydligste spids. Her finder vi de fredede blomstrende overdrev, imponerende kystskrænter og udsigt over Helgenæs, de omkringliggende øer og havet. Læs mere.


20.-21. oktober 2021 Helgenæs og Mols Bjerge – 2 dage. Pris kr. 340,-

20/10: Helgenæs 7 km
Vi vandrer en tur på Helgenæs – Djurslands sydligste spids. Her finder vi de fredede blomstrende overdrev, imponerende kystskrænter og udsigt over Helgenæs, de omkringliggende øer og havet. Læs mere.

21/10: Mols Bjerge 7 km
Vi vandrer en tur i Mols Bjerges enestående naturområde. Her finder vi de fredede lysåbne naturtyper som blomstrende overdrev og hede med de karakteristiske enebær og lyng, ligesom vi også kommer igennem skovområder. Vi får nogle betagende udsigter fra de mange toppe i Mols Bjerges bakkede landskab med Trehøje (127 m) som de højeste. Læs mere.


Overnatningsmuligheder

Ebeltoft Park Hotel
Priser for værelser (oplyst pr. 1. juli 2021):
Enkeltværelse fra kr. 645,-. Dobbeltværelse fra kr. 995,-. Læs mere her

Ebeltoft Vandrerhjem
Priser for værelser (oplyst pr. 1. juli 2021):
Enkeltværelse fra kr. 600,-. Dobbeltværelse fra kr. 630,-. Læs mere her

Fuglsøcentret
Priser for værelser (oplyst pr. 1. juli 2021):
Enkeltværelse fra kr. 675,-. Dobbeltværelse fra kr. 700,-. Læs mere her

Eller et helt andet sted – kontakt os og hør nærmere.


Følg med på vores facebook-side. Her finder du nyt fra os og billeder fra vores ture.