Det er blevet sommer!! Og vi har mange spændende naturoplevelser på programmet i Mols Bjerge og omegn 😀

Sommermånederne byder på et væld af vilde blomster i Mols Bjerge og på Helgenæs og vi har de bedste chancer for at se sommerfugle og andre insekter. Fuglene synger i vilden sky og vi finder spor efter grævling eller andre spændende dyr. Og vi får en fantastisk udsigt fra nogle af de mange bakketoppe.

Vores turkalender er blevet opdateret med de sidste nye ture for sommeren!! Her findes et stort udvalg af natur- og vandreture med varierende længder og med forskellige udgangspunkter i Mols Bjerge, på Helgenæs, Kalø og ved Ørnbjerg Mølle.

De helt korte ture er Mols Bjerge 4 km og Mols Bjerge 5 km.

De mellemlange ture er Mols Bjerge 7 km, Helgenæs 7 km og Kalø 8 km.

De lange ture er Mols Bjerge 9 km, Mols Bjerge 10 km, Mols Bjerge 12 km og Mols Bjerge 15 km.

Find turoversigten her.

Nogle ture kan kombineres, så det er muligt at sammensætte ture over flere dage til en vandreferie. Vi hjælper gerne med at finde overnatning.

På alle vores ture fortæller vi om den enestående natur, som er karakteristisk for området med de åbne naturområder, om områdets biodiversitet, istidslandskabets udformning og om de mange tydelige kulturhistoriske spor i landskabet som gravhøje og agerbrug.

Der vil være pauser undervejs, god tid til at hygge og på de mellemlange/lange ture er der indlagt frokostpauser.

Vi har allerede afholdt flere ture med vores “Vin, vandring og bobler” og med stor succes. Der er en enkelt tur tilbage lørdag 9. juli – se mere her. Er du forhindret 9/7, men interesseret i en tilsvarende tur, så send en mail og foreslå nogle datoer. Vi vil forsøge at få en (eller flere) lignende tur mere ind i turkalenderen. Det gælder i øvrigt også for alle vores andre ture, at vi meget gerne tager imod input fra jer!

I sensommeren har flagermusene fået sine unger på vingerne og der er mulighed for at komme med på en aftentur for at høre mere om flagermusenes hemmelige og fascinerende levevis. Turene afholdes ved Ørnbjerg Mølle, som foruden at være et skønt naturområde også rummer en spændende kulturhistorie.

Du kan booke din helt egen tur for en privat gruppe eller for en virksomhed. Find inspiration i vores turkalender.

Følg med på vores Facebook-side eller Instagram for mange flere billeder.

Skriv eller ring 40971571 for at høre nærmere. Tager jeg ikke telefonen er jeg måske på tur – læg en besked, send en sms eller ring senere.

Hav en dejlig sommer – håber vi ses 😀 😀 😀

Mange hilsner,

Tine